Sociaal werk conferentie 2018 - The egg Brussel 24 mei 2018

Op 24 mei vindt de sociaalwerkconferentie plaats in The Egg in Brussel. Een niet te missen event voor sociaal werkers, studenten sociaal werk en iedereen die bij het sociaal werk betrokken is.

Op de sociaalwerkconferentie willen we komen tot een toekomstvisie voor sociaal werk. De mensenrechtenbenadering vormt het uitgangspunt.

Samen met 1.000 sociaal werkers denken we na over de krachtlijnen van sterk sociaal werk en de uitdagingen waar het sociaal werk vandaag voor staat: superdiversiteit, marktwerking, de strijd tegen onderbescherming, informatiedeling en vermaatschappelijking.

Op het programma staan lezingen, debatten en workshops

 De Sociaalwerkconferentie is intussen volzet. Je kan je helaas ook niet meer inschrijven voor de wachtlijst. Alle presentaties die tijdens de conferentie besproken worden, kan je vanaf 25 mei downloaden op deze website.

 

Superdiversiteit, vermaatschappelijking en marktwerking zijn de uitdagingen voor het sociaal werk.

 

Interview met minister Jo Vandeurzen

Nieuws

  • Trots Een unieke en menselijke fotoreeks rond sociaal werk. Van 4 mei 2018 - 3 juni 2018. Museum Dr. guislain - Gent. Deze tentoonstelling gaat gepaard met de uitgave van een fotoboek (Philippe Swiggers, Erik Vlaminck en Bert Lambeir).