Bevraging klimaatengagementen

Het klimaatthema staat wereldwijd hoog op de agenda. Ook welzijns- en zorgvoorzieningen kunnen zorg dragen voor het klimaat en hun steentje bijdragen. In september 2021 kopten 200 medische vakbladen ‘de klimaatcrisis is een gezondheidscrisis’. Zorg dragen voor het klimaat is ook onze zorg. Vanuit deze bezorgdheid hebben we onze krachten gebundeld en al in 2017 13 klimaatengagementen ondertekend.

Met een korte enquête over de klimaatengagementen polsen wij hoe vertrouwd je bent met het thema en de bestaande mogelijkheden. Deze enquête neemt slechts 5 minuten in beslag en zal ons helpen je nog beter te kunnen ondersteunen.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Opgelet: we spreken niet meer over het klimaatvisieplan als overkoepelende term, maar over het 'actieplan duurzaam ondernemen' en de term klimaatverantwoordelijke werd vervangen door 'duurzaamheidsmedewerker'. Om als organisatie aan de slag te gaan met een ‘actieplan duurzaam ondernemen’ hebben we voor jullie 3 mogelijke meetinstrumenten gescreend: het klimaatvisieplan, de sustacare en de ECG-matrix. Een toelichting over deze verschillende meetinstrumenten vind je terug op de website van VIPA.

Vul de enquête in.

Categorie: 
Algemeen