Ben je op zoek naar een job waarbij je bureauwerk kunt combineren met bezoeken op het terrein?

Als bouwtechnisch adviseur:

  • analyseer je subsidieaanvragen;
  • verleen je bouwtechnisch advies aan welzijns- en gezondheidsvoorzieningen die infrastructuurwerken willen uitvoeren;
  • treed je in dialoog met de betrokken welzijns- of gezondheidsvoorziening en ondersteun je hen bij het indienen van een kwaliteitsvolle aanvraag.

Concreet informeer je de aanvrager over de mogelijke aanpak van hun project, identificeer je potentiele valkuilen en geef je advies rond bouwtechnische zaken. Je gaat ter plaatse en volgt de voortgang van het project op of evalueert de gedane werken na het voltooien van het bouwproject. Na verloop van tijd word je als bouwtechnisch adviseur ook betrokken bij het uitwerken van nieuwe regelgeving binnen de sector. Je krijgt de kans om je praktijkervaring om te zetten in bouwtechnische input. Afhankelijk van je interesse verdiep je je in één of meerdere thema’s binnen het vakgebied, bv. brandveiligheid, duurzaamheid, regelgeving overheidsopdrachten. Je werkt samen met een enthousiast en dynamisch team waarmee je veelvuldig in overleg gaat. Je werkt vanuit het kantoor in Brussel, met wekelijkse verplaatsingen binnen Vlaanderen.

Alle informatie over het aanbod, selectieregelement en sollicitatieformulier kan u vinden op werkenvoorvlaanderen.be. Informatie over VIPA kan u vinden via www.vipa.be

Nog niet helemaal overtuigd? Luister dan even naar (misschien wel) toekomstige collega's Thomas Feys en Christine De Racker!

Categorie: 
VIPA