4e oproep 'Subsidies preventie agressie, vrijheidsbeperking en -beroving'

Heeft u als voorzieningen een relatief grote kans op gevallen van agressie of vrijheidsbeperking of -beroving omwille van gebrek aan gepaste, preventieve infrastructurele maatregelen?​

Schrijf u dan vóór 1/11/2023 in op de 4de oproep 'Subsidies voor preventieve infrastructurele maatregelen inzake agressie en vrijheidsbeperking en -beroving'.

Hoe inschrijven?

Stuur uw aanvraag naar preventieagressie.vipa@vlaanderen.be.

  • De aanvraag en alle bijlagen moeten volledig, correct ingevuld en ondertekend zijn bij het indienen.
  • Aanvragen die niet ontvankelijk zijn, worden niet beoordeeld in deze oproep.
  • Als u al ingeschreven heeft op één van de vorige oproepen, verwijs dan in uw nieuwe aanvraag naar wat u voor die vorige oproep al heeft ingediend.

Meer info?

U vindt alle info gebundeld op onze website onder de rubriek ‘Subsidies voor preventie van agressie, vrijheidsbeperking en -beroving’ van de VIPA-website.

Belangrijk!

  • Om in aanmerking te komen voor de subsidies voor preventieve infrastructurele maatregelen inzake agressie, vrijheidsbeperking en -beroving, mag u deze maatregelen pas uitvoeren nadat u de beslissing tot toekenning van de subsidies heeft ontvangen
  • Rekening houdend met de termijnen voor het nazicht op de ontvankelijkheid, voor de beoordeling van de aanvragen en de eindejaarsperiode, houdt u best rekening met voorjaar 2024 als toekenningsperiode voor de investeringssubsidies.

Heeft u vragen over welke voorzieningen in aanmerking komen en met welke capaciteit?
Neem dan contact op met:

Hier vindt u de officiële oproepingsbrief.

Categorie: 
VIPA